استان بوشهر ۹ روز پیاپی را بدون فوتی کرونایی پشت سر گذاشت

29 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در ۹ روز گذشته موردی از فوتی کرونایی در این استان ثبت نشده است.

دکتر حسن ملکی زاده  گفت: تعداد فوتی‌های کرونا در استان بوشهر در ۹ روز ثابت بوده و همچنان این آمار، ۲ هزار و ۱۵۳ نفر است.

او ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند و اکنون  ۶۸ بیمار در این بخش‌ها بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین می‌گوید: ۱۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که حال ۵ نفر از آن‌ها وخیم است.

به گفته ملکی‌زاده، در شبانه‌روز گذشته ۲۵ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای ۶ نفر به کرونا قطعی بوده است.

او گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۴ هزار و ۱۶۹ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

تاریخ بروز رسانی:   29 فروردين 1401