رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
بیش از ۶۷۰ خدمات بهداشتی درمانی رایگان به روستاها و عشایر منطقه بخش ارم دشتستان ارائه شد

8 اسفند 1400

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در اردوی جهادی، بیش از ۶۷۰ خدمات بهداشتی درمانی رایگان به روستاهای خیرک، شکرک و سنا بن سنا و عشایر منطقه بخش ارم دشتستان ارائه شد.

ماریا خویشدوست در حاشیه بازدید از این اردوی جهادی بیان کرد: ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان به مردم از اقدامات خداپسندانه‌ای است که با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی جابر بن حیان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر انجام می‌شود.
خویشدوست افزود: در این اردوی جهادی با مستقر شدن دکتر احمد کیامرثی متخصص داخلی، خانم دکتر بخشی، متخصص زنان، دکتر یزدان پناه متخصص ارتوپدی، دکتر تخشیده جراح عمومی و امیر کاویانی دندانپزشک ، کلینیک سیار دندانپزشکی و همچنین کارشناسان سلامت روان و تغذیه به بیش از 670 نفر خدمات پزشکی، پرستاری، مامایی و مشاوره به‌صورت رایگان ارائه‌شده است.
وی خاطرنشان کرد: با همکاری شوراهای اسلامی روستاها و شهرها، این برنامه تداوم خواهد داشت و تمام مناطق کم برخوردار و دور از دسترس از خدمات رایگان بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.
خویشدوست گفت: در این اردوی جهادی یک‌روزه به تمامی دانش آموزان عشایری این روستاها هدایای شامل اقلام بهداشتی از طرف شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اهدا شد.
این اردوی جهادی یک‌روزه با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی جابر ابن حیان دانشگاه علوم پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان دشتستان، کانون بسیج جامعه پزشکی دشتستان، دهیاری و شورای اسلامی روستای خیرک، شکرک، سنا بن سنا و عشایر حومه بخش ارم و همچنین پایگاه مقاومت بسیج ۲۲ بهمن تنگ ارم انجام شده است.

تاریخ بروز رسانی:   8 اسفند 1400