پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت عید سعید فطر

متن این پیام به این شرح است:

أللّهُمَّ أهْلَ الکِبریآء وَالعَظَمَة وأهلَ الجُودِ وَالجَبَروتِ وَأهلَ العَفْوِ وَالرَّحْمَة

عید فطر پایان رمضان نیست، بلکه عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویش است.

عید تعهد به انسان ماندن و بیرون آمدن از دایره خود و نگاه به دیگری کردن.

عید سعید فطر، پاداش خدای متعال به روزه‌دارانی است که توفیق عبادت و بندگی در ماه مبارک رمضان را بار دیگر برای  خود ثبت  کرده و به تهذیب و تزکیه نفس خود پرداختند.

در این رمضان که هم‌زمان بود با دوران سخت پاندمی کرونا، دل‌هایمان فقط با یاد و امید به خداوند گرم و پر نور شد تا بتوانیم سختی این روزها را تاب بیاوریم و با لطف و مرحمت او از آن عبور کنیم.

اینجانب، با آرزوی قبولی  عبادت‌های همگان در ماه مبارک رمضان عید سعید فطر  را به همه هم استانی‌های عزیز به‌ویژه جامعه دانشگاهی، اساتید، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و کارکنان شریف نظام سلامت استان تبریک می‌گویم و امیدوارم  در پرتو الطاف امام زمان (عج) تندرست و سلامت باشند.

دکتر اکرم فرهادی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر