برگزاری جلسه شورا صنفی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پاییز ۹۸

این نشست با حضور حداکثری اعضا و دبیر مرکزی شورا صنفی "فاطمه اژدهاکش "در مجتمع اندیشه برگزار شد.

دبیرمرکزی شورا صنفی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرضمن بیان و طرح اهداف شورا گفت: شورای صنفی با اهدافی همچون ارائه دفترچه درمانی از طریق صندوق رفاه، تخفیف خدمات دندان پزشکی برای دانشجویان ، تلاش برای همکاری بیشتر با معاونت آموزشی، بهبودکیفیت غذای سلف، تلاش جهت معرفی بیشتر شورا صنفی به دانشجویان و... دوره جدید را آغاز کرده است.

در ادامه  دبیران کمیته ها و خوابگاه ها و دانشکده ها به بیان مشکلات موجود پرداختند.

از عمده ترین مشکلات مطرح شده در این نشست می توان به : کم بودن ساعت کار کتابخانه و سالن مولاژ، کمبود فضا درخوابگاه ها با وجود تعداد زیاد دانشجویان، راه اندازی مجدد بوفه، مشکلات خوابگاه ها ازجمله کمبود آب در آریانا یک  و به تاخیر افتادن انتقال دانشجویان به پردیس سه، مناسب نبودن صندلی های مجموعه کلاس های طبیب، کمبود فضای سرویس ها برای رفت و آمد دانشجویان و... اشاره کرد.

درپایان پس از بیان مشکلات، دبیران کمیته ها با هم اندیشی راهکار هایی برای برطرف کردن مشکلات ارائه دادند.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.