چهارمین دوره مسابقات «مشاعره سلامت» آغاز به کار کرد

21 آذر 1397

چهارمین دوره مسابقات «مشاعره سلامت» با حضور ۴۴ تیم از ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور در مجموعه فرهنگی و آموزشی وزارت بهداشت در مشهد کار خود را آغاز کرد.

این مسابقات به مدت سه روز از ۲۰ الی ۲۳ آذر ماه در شهر مشهد برگزا می‌شود که ۴۴ دانشگاه در قالب تیم‌های سه نفره شرکت کنندگان خود را به این دوره از جشنواره اعزام کرده‌اند.

بر این اساس در این دوره از جشنواه حدود ۱۳۲ شرکت کننده حضور خواهند داشت که در ۱۴ گروه سه نفره بر حسب رتبه‌هایی که در دوره سوم این مسابقات به دست آورده‌اند در سه بخش دسته بندی شده‌اند.

در آئین افتتاحیه این جشنواره که از ساعت ۲۲ امشب، ۲۰ آذر ماه در مشهد آغاز شده است؛ مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و قرعه کشی تیم‌های شرکت کننده نیز صورت می‌گیرد تا این تیم‌ها بتوانند شناخت لازم را از رقبای خود به دست آورده و در ادامه جدول مسابقات مشخص شود.

تیم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با سه عضو در این سری از مسابقات شرکت کرده است.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.