کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت

12 آبان 1398

دکتر «اکرم فرهادی» با اشاره به برگزاری این دوره از رقابت های قرآنی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان، از حضور موفق مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان در این جشنواره بزرگ قرآنی خبر داد.

دکتر فرهادی گفت: این دوره از مسابقات در زمینه های مختلف فرهنگی، کتبی، پژوهشی، آوایی و...  برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توانست در ۸ رشته مقام برتر را کسب کند. همچنین در بخش تیمی (آوایی) نیز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر  جزء چهار تیم برگزیده این دوره از جشنواره شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: با توجه به سطح بالای مسابقات، رقابت ها فشرده و نزدیک به هم بوده و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توانست در هر سه بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان  موفقیت هایی را کسب کند.

وی ضمن قدردانی از حمایت های رییس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، از تلاش و فعالیت های مستمر و تاثیرگذار مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز تشکر کرده و ابراز امیدواری کرد تا با برنامه ریزی و تلاش بیشتر برای سال آینده، موفقیت های این مرکز همچنان تداوم یابد.

گفتنی است، با به پایان رسیدن بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در آیین اختتامیه پرچم دوره ی بعدی جشنواره قرآنی وزات بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی مشهد سپرده شد.

اسامی برگزیده شدگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آیین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت:

بخش اساتید:

مینا صلواتی/رتبه اول در رشته حفظ  کل(بخش آوایی)

دکتر بصیریان جهرمی/  رتبه اول  آیین  سخنوری (بخش آوایی)

اکبر بادمهر / رتبه اول ترجمه خوانی (بخش آوایی)

حافظ گودرزی/ رتبه دوم رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم

عبدالرسول خسروی/ رتبه دوم پژوهشی( مقاله نویسی)

بخش دانشجویی:

شهریار میرزایی / رتبه اول آیین  سخنوری

سید عباس حسینی / رتبه اول حفظ  ۲۰جزء (بخش آوایی)

در بخش تیمی دانشجویی: تیم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از میان ۳۲ تیم جزء چهار تیم برگزیده این دوره از مسابقات شد.

اعضا تیم دانشجویی: سید عباس حسینی/ محسن مددی/ علی خالدی

بخش کارکنان: