۷۰ نفر از اعضای بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر به کربلا اعزام شدند

"مرادعلی فولادوند" با اشاره به ارائه خدمات درمانی و دارویی به زائران اربعین حسینی اظهار داشت: بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در عمود ۷۳۶ در مسیر جاده نجف به کربلا و درمانگاه‌های شهر کربلا مستقر می‌شود.

وی از اعزام نیروهای درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر به مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد و بیان کرد: ۷۰ نیروی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر اعم از پزشک فوق تخصص، متخصص، بهیار، داروساز و پرستار برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی به کربلا اعزام می‌شوند.

به نقل از تسنیم، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه نیروهای درمانی و امدادگر در درمانگاه‌ها و موکب‌ اورژانسی در مسیر پیاده‌روی زائران مستقر می‌شود خاطر نشان کرد: نیروهای درمانی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر ۱۰  روز به زائران درمراسم اربعین حسینی خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.

فولادوند از فعالیت پزشکان و نیروهای درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در ۵ درمانگاه  و موکب‌ در خاک عراق خبر داد و تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر سال قبل به ۳۷هزار زائر اربعین حسینی درخاک عراق خدمات ارائه کرد.

وی، با بیان اینکه سال قبل ۶۰ نیروی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خدمات درمانی و دارویی رایگان به زائران ارائه کردند افزود: موکب‌های درمانی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر در ایام اربعین حسینی در سال قبل ۱۰  روز به زایران اربعین حسینی خدمات درمانی رایگان ارائه کردند.

تاریخ بروز رسانی:   29 مهر 1398