برگزاری جلسه شورا صنفی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پاییز ۹۸

این نشست با حضور حداکثری اعضا و دبیر مرکزی شورا صنفی "فاطمه اژدهاکش "در مجتمع اندیشه برگزار شد.

دبیرمرکزی شورا صنفی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرضمن بیان و طرح اهداف شورا گفت: شورای صنفی با اهدافی همچون ارائه دفترچه درمانی از طریق صندوق رفاه، تخفیف خدمات دندان پزشکی برای دانشجویان ، تلاش برای همکاری بیشتر با معاونت آموزشی، بهبودکیفیت غذای سلف، تلاش جهت معرفی بیشتر شورا صنفی به دانشجویان و... دوره جدید را آغاز کرده است.

در ادامه  دبیران کمیته ها و خوابگاه ها و دانشکده ها به بیان مشکلات موجود پرداختند.

از عمده ترین مشکلات مطرح شده در این نشست می توان به : کم بودن ساعت کار کتابخانه و سالن مولاژ، کمبود فضا درخوابگاه ها با وجود تعداد زیاد دانشجویان، راه اندازی مجدد بوفه، مشکلات خوابگاه ها ازجمله کمبود آب در آریانا یک  و به تاخیر افتادن انتقال دانشجویان به پردیس سه، مناسب نبودن صندلی های مجموعه کلاس های طبیب، کمبود فضای سرویس ها برای رفت و آمد دانشجویان و... اشاره کرد.

درپایان پس از بیان مشکلات، دبیران کمیته ها با هم اندیشی راهکار هایی برای برطرف کردن مشکلات ارائه دادند.

تاریخ بروز رسانی:   24 مهر 1398