مراسم پاسداشت شب یلدا با عنوان " سه قدم مانده به یلدا " برگزار شد

28 آذر 1397

در ابتدای این مراسم دکتر"امیر مسعود عرب" رئیس دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: مراسمی که ترتیب داده اید به همت شما دانشجویان و پشتیبانی معاونت  فرهنگی برای گرامیداشت شب یلدا بعنوان یکی از مناسک و مناسبت های ملی کشور است.

وی افزود: تمام این مناسبت ها دارای پیامی است که تمام اقوام مختلف در این مملکت کنار هم جمع می شوند و با همدلی بیشتر کنار همدیگر و برای اعتلای این کشور قدم برمی دارند.

به گفته وی، تمام قومیت ها دریک نقطه همگرا ، همفکر و هم عقیده هستند و آن هم اسم کشور عزیزمان ایران است و همه ما برای اعتلای کشورمان با هم تلاش می کنیم.

گفتنی است، این ویژه برنامه که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تدارک دیده شده بود با اجرای مسابقه حافظ خوانی، بیت باکس توسط آرسام آریا، موسیقی زنده، برگزاری استندآپ کمدی توسط مجید افشاری،کلیپ قومیت های مختلف،شعر خوانی صابر قدیمی و احسان افشاری و تقدیر از شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان و اعضای فعال رسانه ای مفدا علوم بهزیستی وتوانبخشی و برپایی غرفه های اقوام مختلف ایرانی، شبی به یاد ماندنی را برای دانشجویان این دانشگاه رقم زد.

photo_2018-12-19_11-06-35.jpg